Prof.doktor Shaeer radi u Kairu, Egiptu i u Sarajevu Bosni i Hercegovinai. Oba ova grada su atraktivne i nezaboravne turističke destinacije. Pacijentima iz Evrope evropski centar u Bosni i Hercegovini je možda pristupačniji. Međutim, troškovi operacije u centru u Kairu su mnogo povoljniji jer je taj centar u ekskluzivnom vlasništvu prof. doktora Shaeera. Naš tim Vam može pomoći pri odabiru putnog aranžmana. Za operaciju je potreban otprilike dvodnevni boravak u Kairu, jedan dan za kliničke preglede a drugi za operaciju. Većina pacijenata može putovati već narednog dana.

Prof.Shaeer is the expert and innovator in penile surgery including penile implant surgery for ED and penile curvature surgery
Prof.Shaeer is the expert and innovator in penile surgery including penile implant surgery for ED and penile curvature surgery

Klinika „Kamal Shaeer“ koja se nalazi u Kairu jedan je od najznačajnijih centara u oblasti hirurgije za implantaciju penilnih proteza. Osnovana je 1996. godine otkad neprestano radi i razvija se i kroz nju su prošle hiljade zadovoljnih pacijenata iz cijelog svijeta kojima je u potpunosti ponovo uspostavljena seksualna funkcionalnost.

Klinika je potpuno opremljena i u njoj se primjenjuje najviši nivo sterilnosti i kontrole kvaliteta. Mi smo, prema našim saznanjima, jedina klinika na svijetu koja ima operacionu salu namijenjenu samo za operacije za implantaciju penilnih proteza. To znači da se u toj sali ne obavljaju nikakve druge operacije kako bi se izbjegla kontaminacija.

[rank_math_contact_info]