PROTEZĂ PENIANĂ
عملية دعامة القضيب

Contents

CE ESTE OPERAȚIA DE PROTEZĂ PENIANĂ ?

Implantarea protezei peniene, este soluția supremă pentru erecție slabă. Pur și simplu, în treizeci de minute, un bărbat cu disfuncție erectilă severă, poate avea un implant penian și părăseşte spitalul în aceeași zi cu o erectie completă. Proteza peniană vă oferă posibilitatea de a vă bucura de sex de câte ori doriți, în fiecare zi. Un implant penian, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a continua actul sexual după ejaculare de câte ori doriți.O proteză peniană nu afectează sensibilitatea, plăcerea sau ejacularea. Un bărbat cu implant penian arată normal. O proteză peniană nu schimbă modul în care arăți.

O proteză peniană este un dispozitiv care este introdus în penis printr-o tăietură mică, 3-5 cm lungime în cele mai multe cazuri. Implantul penian este folosit pentru a vă oferi erecție rigidă completă. Implantul este complet ascuns în interiorul corpului

Atunci când cineva dorește să aibă erecție, poate induce rigiditatea penisului prin manipularea acestuia într-un mod special, care variază în funcție de tipul de proteză implantată. Când penisul devine rigid, acesta rămâne aşa pentru perioada de timp dorită, până când barbatul doreşte sa o oprească printr-o altă manipulare.Deci el este cel care decide când, de câte ori şi cât doreşte sa dureze actul sexual.

CE ESTE OPERAȚIA DE PROTEZĂ PENIANĂ ?

Implantarea protezei peniene, este soluția supremă pentru erecție slabă. Pur și simplu, în treizeci de minute, un bărbat cu disfuncție erectilă severă, poate avea un implant penian și părăseşte spitalul în aceeași zi cu o erectie completă.
HovhannesKarapetyan / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Implantarea protezei peniene – Implant penian: Explicație și întrebări frecvente

Ce este o proteză peniană / implant penian

Un implant penian sau o proteză peniană este un dispozitiv medical care este introdus chirurgical în organism, complet ascuns în interior. Acesta este menit să dea unui bărbat o erecție excelentă

Ce îmi va da un implant penian?

Implantul penian îi conferă bărbatului o erecție foarte rigidă, oricât de mult dorește și atâta timp cât dorește. Este o soluție de lungă durată – dacă nu permanent – soluția, ceea ce înseamnă că va da această

erecție, indiferent de orice alte afecțiuni medicale sau psihologice care pot interfera cu erecția

O să arăt și simți normal după o operație de proteză peniană?

După perioada inițială de recuperare și adaptare, penisul arată normal, iar senzația plăcută a sexului este neschimbată. Fertilitatea nu este schimbată, de asemenea. Cu toate acestea, unii domni cu disfuncție erectilă pot suferi de contracție a penisului. Un implant penian este responsabil pentru erectie si nu pentru marime. Acesta nu va crește dimensiunea penisului.Prin urmare, unii bărbați pot observa că dimensiunea penisului în urma implantării protezei peniene este mai mică decât cea pe care au avuto înainte de disfuncție erectilă. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru se întâmplă, dimensiunea va fi în continuare în grafic normal pentru activitatea sexuală.

Profesorul Shaeer a inventat și practicat mai multe tehnici de restabilire a lungimii, împreună cu implantarea de proteză peniană.

Cât durează operația de proteză peniană, șederea în spital și recuperarea?

Implantarea protezei peniene durează în medie circa 35 minute (20-50 minute). Se poate părăsi spitalul în aceeași zi sau în dimineața următoare, și se poate deplasa neasistat. Revenirea la activitatea fizică completă (non-sexuală), inclusiv sportul necesită aproximativ 14 zile. Revenirea la activitatea sexuală necesită 45 zile

De ce să mergi în Egipt să ai o operație de proteză peniană executată de Prof. Shaeer?

Profesorul Shaeer a avut o mulțime imensă de implantări peniene până în anul 1997. El a efectuat mii de cazuri cu succes. Prof. Shaeer deține un spital foarte echipat și steril în Cairo, cu trei săli de operații, dintre care una este dedicată pentru operații de implant penian. Nu sunt admise alte cazuri la această sală de operații, prin urmare, un grad foarte ridicat de sterilizare.

Profesorul Shaeer a inventat multe tehnici chirurgicale recunoscute la nivel internațional. Aceste tehnici îmbunătățesc siguranța și satisfacția cu rezultatele, inclusiv restaurarea lungimii și a îndreptării penisului. Click aici pentru detalii.

Costul intervenției chirurgicale în Egipt este cu aproximativ 50% mai puțin decât cel la nivel mondial. Acest lucru este chiar şi in urma folosirii celor mai bune implanturi de calitate realizate și garantate de către cei mai buni doi producatori din SUA; Coloplast și American Medical Systems.Fiecare implant vine cu garanția sa oficială care acoperă eșecul mecanic.

Care sunt tipurile / opțiunile pentru implanturile peniene?

Există două categorii de implanturi peniene: maleabil (semi-rigid) și gonflabile (hidraulice). Ambele dau erectii excelente. Diferențele sunt: Implantul penian maleabil are două stări, starea erectă pentru actul sexual și starea îndoită pentru ascundere.În schimb, proteza peniană gonflabilă are două stări, de erecție și flască, la fel ca un penis normal.Deci, s-ar părea că cel gonflabil este mai bun decât cel maleabil în ceea ce privește ascunderea. Acest lucru este adevărat. Cu toate acestea, cel maleabil are costuri mult mai mici și sunt mult mai puțin predispuse la eșec mecanic decât cele gonflabile. Eșecul mecanic este rar în ambele cazuri, dar foarte rar în cel maleabil.Faceți clic aici pentru o comparație completă între tipurile de implanturi peniene.

Uita-te la acest video pe YouTube

Uita-te la acest video pe YouTube

Când VOI ŞTII dacă am nevoie de un implant penian?

Asta este atunci când aveți disfuncție erectilă severă, care nu răspunde la nici o formă de tratament medical, în ciuda verificării factorilor de risc, cum ar fi tratamentul diabetului zaharat, hipertensiune arterială, renunțarea la fumat.. Etc

Operația de proteză peniană este dureroasă?

Operația este efectuată sub anestezie, astfel încât nu simt nici o durere. După operație, durerea este comparabilă cu orice alt tip de intervenție chirurgicală din altă parte a corpului. Durerea este aproape întotdeauna ușoară până la moderată, în măsura în care puteți ieși din spital în aceeași zi, zbura cu avionul înapoi acasă a doua zi, dacă doriți.

Care este tipul de anestezie utilizat în operația implanturilor peniene?

Se poate alege intre anestezia generală sau anestezia spinală, acestea sunt folosite pentru operația de proteză peniană.Anestezia locală poate fi efectuată dar nu este de preferat.

Operația de proteză peniană poate fi realizată pe un pacient diabetic?

Da. Majoritatea pacienților noștri sunt diabetici. Diabetul se întâmplă să fie una dintre cele mai importante cauze ale disfuncției erectile.Cu toate acestea, este necesar controlul total și strict al glicemiei înainte de intervenția chirurgicală și la o lună după.

Am o afecțiune cardiacă.Am voie să fac o operație de implantare a protezei peniene?

Majoritatea pacienților cu o afecțiune cardiacă controlată pot avea intervenții chirurgicale efectuate, în cooperare cu un cardiolog și urmând permisiunea lui/ei. Terapia cu anti-coagulant -dacă este cazul- trebuie să fie oprită cu cinci zile înainte de operație sub supraveghere medicală, și reluată după trei zile.

Care este rata de succes al operației de proteză peniană?

Rata de succes pentru operația implanturilor peniene este foarte mare, depășind 97%. Rata complicațiilor este mai mică de 3%. În cazurile rare în care există complicații, acestea sunt în mare parte tratabile, printr-o altă intervenție chirurgicală și nu implică riscuri pentru sănătatea generală, atâta timp cât acestea sunt abordate.
Complicațiile rare pentru operația de proteză peniană includ: infecție, extrudarea implantului sau foarte rar lezarea uretrală, printre alte complicații rare și tratabile.

Care este rata de satisfacție cu implanturile peniene?

Multe rapoarte științifice au confirmat o rată a satisfacției de peste 90% după operația de proteză peniană. Acest lucru variază în funcție de tipul de implant (gonflabile oferă satisfacție mai mare decât cel maleabil) și condițiile medicale preexistente (de exemplu, cazurile de boală Peyronie poate necesita măsuri chirurgicale adjuvante pentru a restabili forma dreaptă și lungimea penisului, altfel rata de satisfacție este mai mică decât un pacient care are doar disfuncție erectilă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

للمزيد من
المقالات